Etusivu
Slide

Järjestöverkosto

Järjestöverkosto

Rovaniemen Neuvokas on yli 100 toimijan yhteenliittymä, joka pohjautuu sopimukselliseen yhteistyöhön. Vastuullisena taustatahona on toiminut MIELI Rovaniemen seudun mielenterveys ry vuodesta 1995 lähtien. Tästä yhteenliittymästä käytetään nimeä järjestöverkosto.

Järjestöverkosto on mukana kehittämässä Rovaniemen Neuvokkaan toimintaa. Verkostosta valitaan edustajat Neuvokkaan johtoryhmään.

Järjestöverkoston yhteistyötä on tiivistetty vuonna 2021 toimintansa aloittaneilla elämänkaariverkostoilla, jotka tekevät sopimuksellista yhteistyötä Rovaniemen kaupungin kanssa.

Edut järjestöverkoston jäsenille

  • Kansalaistalon tilojen ja lainattavien välineiden maksuton käyttö
  • Elämänkaariverkostojen jäsenyys
  • Järjestöpiste JOIKUn tuki toimintaan ja viestintään
  • Järjestöposti

Järjestöverkostoon kuuluville toimijoille lähetetään sähköpostitse n. kerran kuukaudessa uutiskirje, järjestöposti. Järjestöposti koostuu järjestökentän ajankohtaisista uutisista ja tiedotteista. Järjestöpostin kautta verkoston jäsenet voivat myös tiedottaa omasta toiminnastaan ja tapahtumistaan.

Mukaan Järjestöverkostoon

Järjestöverkosto on avoin kaikille monitoimijaisesta yhteistyöstä kiinnostuneille.
Verkostoon liittymisestä tehdään yhteistyösopimus Rovaniemen Neuvokkaan kanssa. Sopimuksessa sovitaan yhteistyön tarkoituksesta, tavoitteesta ja muodoista. Verkostoon liittyminen ja siitä saatava tuki on maksutonta.

Lisätietoja järjestöverkostosta:
Järjestöpiste JOIKU
jarjestoneuvoja(at)rovaniemenneuvokas.fi
p. 0400 246 210