Etusivu
Slide

Ruoka- ja kasvomaskijakelut

Kansalaistalon Tuvalla jaetaan asukkaille kauppojen lahjoittamia päiväysmerkittyjä tuotteita ja koulujen ylimääräruokaa, Hyvän mielen lounasta. Ruokajakelut toteutetaan vuoronumeroin. Ruokajakelut ovat tarkoitettu kaikille, jotka kokevat olevansa ruoka-avun tarpeessa.

Ruokajakeluiden aikataulut vuonna 2023

  • Kauppojen lahjoittamien päiväysmerkittyjen tuotteiden jakelu
    ma, ke ja pe klo 10.00–11.30, tai niin kauan kuin ruokaa riittää.
  • Koulujen ylimääräruoan jakelu, Hyvän mielen lounas palaa kesätauolta ke 9.8.2023 alkaen.
    Hyvän mielen lounasta jaetaan ma–pe noin klo 12.15 alkaen, niin kauan kuin ruokaa riittää. Koulujen ajantasaisen ruokalistan löydät tästä linkistä.

Hyvän mielen lounas syödään talolla. Lounaan jako omiin astioihin on päättynyt ma 15.5. alkaen.

Lounasta jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Huomioithan, että Hyvän mielen lounasta ei jaeta koulujen loma-aikoina, arkipyhinä tai viikonloppuisin.

Päiväysmerkittyjä ruokia lahjoittavat K-ruokaketjun myymälät, Eteläkeskuksen Prisma, Minimani, Vaasan Oy ja Lapin Leipomo. Jakelut toteuttavat Kansalaistalon Tuvan henkilökunta ja Neuvokkaan vapaaehtoiset.

Muuta ruoka-apua Rovaniemellä löydät osoitteesta www.ruoka-apu.fi.

Lisätietoa Kansalaistalon ruokajakeluista:
Rovaniemen Neuvokas
p. 050 454 4604

Kasvomaskijakelut

Korona-aikana Rovaniemen Kansalaistalolla jaetaan Rovaniemen kaupungin kustantamia kasvomaskeja vähävaraisille Kansalaistalon Tuvan aukioloaikoina (ma-pe klo 9.30–14.00).

Kasvomaskit ovat maksuttomia. Maskien käyttöön liittyvät suositukset löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteesta www.thl.fi.

Lisätietoja kasvomaskijakeluista:
Rovaniemen Neuvokas
p. 0400 514 510