Etusivu
Slide

Kaikukortti

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

 

Mikä Kaikukortti on ja missä sitä voi käyttää?

Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin sekä liikuntapaikkoihin. Kaikukortti käy esimerkiksi konserteissa, teattereissa, museoissa, uimahallissa ja kuntosaleilla. Kaikukortilla voit myös hankkia kurssipaikkoja Rovaniemen kansalaisopiston kursseille ja Musiikkikoulu Pop Upin muskareihin. Rovaniemen Kaikukortti-kohteiden lisäksi Kaikukortilla voi hankkia pääsylippuja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan.

Kenelle Kaikukortti on tarkoitettu?

Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Rovaniemen kaupungin perusturvan palveluissa tai muussa Kaikukorttia jakavassa yksikössä ja yhteisössä. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton.

Miten saan Kaikukortin?

Rovaniemen Kansalaistalolla Kaikukortteja myöntävät Rovaniemen Neuvokas ja Monikulttuurikeskus MoniNet omille asiakkailleen, eli henkilöille jotka ovat aktiivisesti mukana Kansalaistalon / Neuvokkaan tai MoniNetin toiminnassa.
Myönnämme Kaikukortteja vain ajanvarauksella.

Lisätietoa Kaikukorttia jakavista tahoista, kortin myöntämisperusteista ja sen käytöstä löydät osoitteesta www.rovaniemi.fi.

Kysy lisää Kaikukortista:
Rovaniemen Neuvokas
p.0400 246 210 tai 050 454 4604