Arkisto

Kategoriat

Ajankohtaista

kesäkuu 6, 2019

Kuntoutumiskurssi osteoporoosiin tai osteopeniaan sairastuneille verkossa

Onko sinulla todettu osteoporoosi tai osteopenia? Haluaisitko perehtyä sairauteesi tarkemmin ja vahvistaa luustoterveellisiä elintapoja omassa arjessasi? Kaipaatko vertaistukea, muiden kokemuksia ja ammattilaisen vinkkejä kuntoutumisesi tueksi? Hae mukaan Luustoliiton maksuttomalle verkkokurssille,

toukokuu 23, 2019

Rovaniemen Järjestötalo muuttaa kesäkuussa uusiin tiloihin

toukokuu 22, 2019

Sykettä Syksyyn – hyvänolon liikuntatapahtuma ikäihmisille 20.8.2019 Santasportilla Rovaniemellä

Rovaniemen kaupunki, Rovaniemen seurakunta, Neuvokas ja Santasport kutsuvat seudun ikäihmiset maksuttomaan hyvänolon liikuntapäivään tiistaina 20.8.2017 Santasport Lapin Urheiluopistolle.

toukokuu 21, 2019

Lohinivalaiset koristivat tievarren tekstiiligraffitilla

Lohinivan kyläillat ovat olleet osa Rovaniemen Neuvokkaan Leader-rahoitteista Elävät kylät – kulttuuristavoimaa hyvinvoinnin tueksi -hanketta (2017 – 2019).

toukokuu 16, 2019

Mielenterveysjärjestöjen Terapiatakuu-kansalaisaloitteen tavoitteena on nopeampi pääsy mielenterveyshoitoon

Terapiatakuu parantaisi hoidon saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta. Ehdotettu lakimuutos rakentaisi Suomeen tehokkaan mielenterveyshoidon perustason. Terapiatakuu-kansalaisaloite tavoittelee kaikille nopeaa pääsyä mielenterveysapuun ensimmäisen terveyskeskuskäynnin jälkeen.

toukokuu 6, 2019

Rovaniemen elävien kylien kulttuurisesta työkalupakista löydät ideoita ryhmien vetämiseen

Rovaniemen elävät kylät -hankkeen (2017-2019) kulttuurisesta työkalupakista löydät ideoita kulttuuriseen vapaaehtoistoimintaan kylien alueella. Työkalupakista löydät ohjeita ja ideoita kädentaitoihin, hyvinvointiin, luontoon ja tarinoiden koostamiseen liittyen.

huhtikuu 18, 2019

Kuulon ja näön päivä to 23.5. Rovaniemellä

huhtikuu 2, 2019

Mielinauha-keräys alkoi – varoja tarvitaan kotimaiseen mielenterveystyöhön

Innostuneen vastaanoton viime vuonna saanut Suomen Mielenterveysseuran Mielinauha-keräys järjestetään nyt toista kertaa. Tänä vuonna kampanjaa tähdittää upea laulaja ja biisintekijä Ellinoora. Mielinauhakeräys on käynnissä 1.4.–30.6.2019.

maaliskuu 26, 2019

Uusi järjestöjen uutiskirje Rollo on ilmestynyt

Järjestöposti Rollo on Rovaniemen Järjestötalon uutiskirje, jonka kokoamisesta vastaa Järjestöpiste JOIKU. Uutiskirje ilmestyy tarvittaessa kooten yhteen järjestöjen ajankohtaista tietoa ja kuulumisia.

maaliskuu 25, 2019

Lapsen suru ja suru lapsesta -seminaari 3.-4.5.2019 Rovaniemellä

Lapin kesäyliopisto ja Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta toteuttavat yhteistyössä seminaarin, jossa pohditaan lapsen oman ja lapseen kohdistuvan surun kokemista, tunnistamista ja sanoittamista perheessä, yhteiskunnassa ja kulttuurissa, arjen ja kriisitilanteiden kohtaamisissa.


Kategoriat