Arkisto

Kategoriat

Ajankohtaista

elokuu 12, 2020

Tervetuloa liikuttajaksi -koulutus järjestetään Rovaniemellä

Lapin Liikunta ry järjestää syyskuussa Tervetuloa liikuttajaksi -koulutuksen avoimena Rovaniemellä. Koulutus on suunnattu aikuisten kunto- ja terveysliikunnan ohjaamisesta kiinnostuneille ja vertaisohjaajille.

elokuu 12, 2020

Järjestöverkostomme jäsen – tule mukaan tapaamiseemme 24.8.2020

Hei järjestöverkostomme jäsen! Tervetuloa aloittamaan syksy kanssamme järjestöverkoston tapaamiseen maanantaina 24.8.2020 klo 8.30-13.00 Scandic Rovaniemi Cityyn! Tapaaminen on tarkoitettu Kansalaistalon yhteistyöverkostossa toimiville yli 80 yhdistystoimijalle ja heidän edustajilleen.

elokuu 11, 2020

Syömishäiriöliitto SYLIn toimintaa syksyllä 2020

Syömishäiriöliitto SYLIn toiminta on suunnattu syömishäiriötä sairastaville, syömisellään tai kehosuhteellaan eri tavoin oireileville, heidän läheisilleen sekä syömishäiriötä työssään kohtaaville ammattilaisille.

elokuu 11, 2020

Laulunlyömät -yhteislaulutilaisuus järjestetään jälleen keskiviikkoisin ulkotiloissa

Suosittu ja odotettu Laulunlyömät-yhteislaulutilaisuus järjestetään jälleen keskiviikkoisin 12.8.2020 klo 14-15.30. Tilaisuudet järjestetään poikkeuksellisesti ulkotiloissa Konttisen kesäteatterin katsomossa, Koskenrannan varrella.

elokuu 11, 2020

Suosittu ikäihmisten Sykettä Syksyyn -tapahtuma siirtyy ensi vuodelle

Perinteinen ja suosittu ikäihmisten maksuton Sykettä Syksyyn -tapahtuma siirtyy ensi vuodelle! Tänä vuonna emme valitettavasti voi järjestää tätä suosittua ikäihmisten hyvänolon liikuntapäivää elokuussa. Mutta ensi vuonna uudella innolla ja energialla!

heinäkuu 29, 2020

Rovaniemen Kansalaistalo käynnistää toiminnan porrastetusti elokuussa – lue lisää tiedotteesta

kesäkuu 2, 2020

Kesäkuussa alkaa uusi Vertaisvoimaa vanhemmille -verkkoryhmä

Kesäkuussa alkaa uusi Vertaisvoimaa vanhemmille -verkkoryhmä! Ryhmä on tarkoitettu 3-6-vuotiaiden lasten vanhemmille, jotka haluavat keskustella kannustavasta kasvatuksesta ja saada lisää keinoja haastaviin tilanteisiin.

toukokuu 28, 2020

Tule nauttimaan musiikista Laulunlyömien kesävideoiden pariin

Rovaniemen Neuvokkaan vapaaehtoiset ohjelmarenkaan esiintyjät viihdyttävät meitä musiikin parissa myös poikkeusolojen aikana kesällä julkaistavilla videoilla.

toukokuu 26, 2020

Pelirajat’on -toiminnan haku syksyn ohjaajakoulutukseen on auki

Pelirajat'on -toiminnan haku syksyn ohjaajakoulutukseen on auki! Syksyn alkaviin ryhmiin etsitään erityisesti läheisohjaajia.

toukokuu 18, 2020

Sosiaali- ja terveysjärjestöt uudistajina: selvitys STEA-avusteisesta tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta on julkaistu

Sosiaali- ja terveysministeriön selvitys "Sosiaali- ja terveysjärjestöt uudistajina: selvitys STEA-avusteisesta tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta" on nyt julkaistu.


Kategoriat