Etusivu
Slide

Syömishäiriötä sairastavien etäryhmä / Syömishäiriöliitto, Pohjois-Suomen SYLI-keskus

Ajankohta: keskiviikko 21.12 klo 14:30
Rekisteröidy Discordiin ja tule mukaan

Sairastavien ryhmä on tarkoitettu sinulle, joka sairastat jonkinlaista syömishäiriötä tai koet syömishäiriöoireita. Toimintaamme osallistuminen ei koskaan vaadi diagnoosia, vaan riittää, että itse koet näiden asioiden olevan haasteellisia. Ryhmää ohjaa SYLI-keskuksen Iiris. Paikalle voit tulla joustavasti 14.30–16.00 välillä ja viettää sen aikaa, kun sinä päivänä mukavalta tuntuu. Olet tervetullut juuri sellaisena, kuin olet!

Syömishäiriötä sairastavien etäryhmä
ke 21.12.2022 klo 14.30–16.00

Etäyhmät pidetään Pohjois-Suomen SYLI-keskuksen Discord-etäalustalla, johon voit tulla omalla etunimelläsi tai nimimerkillä. Discordiin liittyminen ei velvoita osallistumaan ryhmiin. Kun alustalle on liittynyt kerran, ei ryhmiin tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan paikalle voi tulla itselle sopivina kertoina.

Ryhmät pidetään puhekanavalla, kamera päällä. Rekisteröitymislinkki Discordiin löytyy täältä: https://discord.com/invite/Eku4bmTmRx. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja Pohjois-Suomen SYLIkeskuksen vertaisryhmistä saat kotisivujemme tapahtumakalenterista: https://bit.ly/psSYLI-tapahtumat

Meille voit varata myös henkilökohtaisen tutustumiskäynnin etäyhteyksillä.

Ota yhteyttä:
Iiris Pitkäjärvi, koordinaattori
p. 040 841 4882
iiris.pitkajarvi(at)syomishairioliitto.fi
www.syomishairioliitto.fi

Pohjois-Suomen SYLI-keskus on mukana myös valtakunnallisessa TOIVO- vertaistukisovelluksessa. TOIVO-sovelluksesta voit lukea lisää osoitteesta https://syomishairioliitto.fi/ tapahtuma/vertaistukea-toivosovelluksessa..