Etusivu
Slide

Järjestötyöllistämisen työpaja 24.4.2023 Rovaniemen Kansalaistalolla

Tervetuloa Järjestötyöllistämisen työpajaan 24.4.2023 klo 12–16 Rovaniemen Kansalaistalolle. 

Onko yhdistyksellänne tekemätöntä työtä ja lisäapu tarpeen? Oletteko miettineet työntekijän palkkaamista tai toivetta lähteä pohtimaan muiden yhdistysten kanssa yhteisen työntekijän hankkimista? Oletko kiinnostunut yhdistystyöllistämisen kehittämisestä?

Tervetuloa ma 24.4.2023 klo 12 – 16 Järjestötyöllistämisen työpajaan kuulemaan mm. yhdistyksille suunnatuista työllistämisen tuista (palkkatuki, kaupungin työllistämisen tuet, järjestelytuki) sekä pohtimaan yhdessä yhdistystenne tarpeita, toiveita ja mahdollisia haasteita työllistämisen suhteen. Pohditaan työryhminä myös yhteistyöllistämisen mahdollisuuksia ja millä keinoin pääsemme niitä toteuttamaan.

Kerromme myös JOKOS II – Järjestötyöllistämisen mahdollisuudet -hankkeesta ja palveluistamme teille sekä edellisen JOKOS-hankkeen kokemuksista ja tuloksista järjestötyöllistämisessä. Kylien yhdistykset työllistivät pitkäaikaistyöttömiä palkkatuella ja Rovaniemi-lisällä monenlaisiin tehtäviin.

Työpajassa työllistämisen tuista ja uudesta palkkatukilaista kertomassa mm. asiantuntija Marja Louhikoski TE-toimistosta. Työpaja on tarkoitettu yhdistyksille, työllisyystoimijoille sekä kaikille järjestötyöllistämisen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Järjestötyöllistämisen työpajaan voi osallistua joko etäyhteydellä Teamsin kautta tai paikan päällä Rovaniemen Kansalaistalolla (Rovakatu 23, Rovaniemi.)

OHJELMA Järjestötyöllistämisen työpajaan 24.4.2023

Ilmoittaudu mukaan viimeistään  to 20.4. tästä linkistä: https://forms.gle/qWysK25MVznvCAdN7

Lisätietoja:
Kaisa p. 041 319 8796
Liisa p. 041 318 5281

JOKOS II-järjestötyöllistämisen mahdollisuudet – hanke www.jokos.fi