Etusivu
Slide

MIELI Rovaniemen seudun mielenterveys ry hakee projektipäällikköä sekä projektityöntekijää OLKA LAPPI -hankkeeseen

24.01.2023

Haemme MIELI Rovaniemen seudun mielenterveys ry:lle sekä projektipäällikköä että projektityöntekijää OLKA LAPPI -hankkeeseen.

OLKA® on koordinoitua järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa sairaalassa. OLKA®-toiminnan tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireetöntä kohtaamista sekä antaa tukea sairauteen sopeutumisessa. OLKA®-toiminta perustuu vapaaehtoisten ja vertaisten toteuttaman tuen tarjoamiseen potilaille, järjestöjen ja vapaaehtoisten toimintaedellytysten lisäämiseen sekä tiedon jakamiseen järjestötoiminnasta hoitohenkilökunnalle.

OLKA LAPPI -hankkeessa rakennetaan sairaalan ja järjestöjen kumppanuustoimintamalli Lapin keskussairaalaan Rovaniemellä. OLKA tuo järjestöt sairaalaan ja koordinoi siellä vapaaehtoistoimintaa ja vertaistukea huolehtien tarvittavasta tuesta ja koulutuksesta. Toiminnalla vahvistetaan myös järjestöjen näkyvyyttä ja kokemusosaamista sairaalaympäristössä.


Projektipäällikkö:

Työtä tehdään yhteistyössä projektityöntekijän, Rovaniemen Neuvokkaan vapaaehtoistyönkeskuksen ja järjestöverkostojen sekä sairaalan henkilöstön kanssa.

Projektipäällikkönä:

 • vastaat OLKA®-toimintamallin (Toivo, Ilona, Helmi ja Oiva) mukaisen toiminnan suunnittelusta, koordinoinnista, toteuttamisesta ja kehittämisestä
 • vastaat OLKA®-toiminnan hallinnosta, vuosittaisesta rahoituksen hakemisesta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa sekä seurannasta ja raportoinnista
 • edistät sairaalan ja järjestöjen yhteistyötä ja toimit valtakunnallisessa OLKA®-verkostossa yhdessä projektityöntekijän kanssa
 • vastaat OLKA®-toiminnassa annettavasta koulutuksesta ja valmennuksesta yhdessä projektityöntekijän kanssa

Odotamme sinulta:

 • sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
 • organisointi- ja johtamistaitoja
 • verkosto-osaamista, yhteistyökyky- ja neuvottelutaitoja
 • sosiaalisuutta ja ihmisläheistä työskentelytapaa
 • kokemusta kouluttamisesta
 • kokemusta hanketyöskentelystä
 • IT-, viestintä- ja sometaitoja
 • itsenäistä työotetta

Arvostamme lisäksi kokemusta työskentelystä sairaalaympäristössä sekä järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemusta. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä ajoittain myös iltaisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuussa, edellyttäen STEA-avustusehdotuksen vahvistumista, ja kestää 31.12.2025 saakka. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Työpaikkaa koskevat lisätiedustelut:
toiminnanjohtaja Marika Ahola
Rovaniemen Neuvokas
p. 040 199 4600

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 2.2.2023 osoitteeseen: marika.ahola(at)rovaniemenneuvokas.fi

Lisätietoja OLKA®-toiminnasta löydät täältä: https://olkatoiminta.fi/
Työsuhde on sidottu STEA-rahoitukseen. Sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

 


Projektityöntekijä:

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu sairaalavapaaehtoisten ja eri järjestöjen vertaistukijoiden toiminnan eri vaiheiden koordinoiminen. Projektityöntekijä rekrytoi, suunnittelee ja järjestää vapaaehtoisten vertaistukijoiden koulutuksia, valmennuksia ja työnohjauksia, koordinoi vapaaehtoisten vuoroja sekä toimii heidän tukenaan. Työtä tehdään yhteistyössä projektipäällikön, Rovaniemen Neuvokkaan vapaaehtoistyönkeskuksen ja järjestöverkostojen sekä sairaalan henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta:

 • pidät ihmisten kanssa työskentelystä
 • sinulla on mahdollisesti kokemusta järjestötyöstä ja vapaaehtoistoiminnan koordinoimisesta sekä kouluttamisesta
 • sinulla on hyvät viestintätaidot sekä kokemusta sosiaalisen median ja tietotekniikan hyödyntämisestä työssäsi
 • osaat innostaa ja innostua
 • sinulla on hyvät kohtaamis- ja koordinaatiotaidot
 • olet nopea oppimaan uusia asioita
 • olet joustava ja siedät kehityksen edellyttämiä muutoksia

Edellytämme itsenäistä työotetta sekä halua ja taitoa yhteiseen kehittämiseen. Edellytämme tehtävään sosiaali- tai terveysalan tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työtä tehdään sairaalaympäristössä ja verkostoissa sekä yhdistysten vapaaehtoisten parissa. Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä ajoittain myös iltaisin. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuussa, edellyttäen STEA-avustusehdotuksen vahvistumista, ja kestää 31.12.2025 saakka. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalialan TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Työpaikkaa koskevat lisätiedustelut:
toiminnanjohtaja Marika Ahola
Rovaniemen Neuvokas
p. 040 199 4600

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 2.2.2023 osoitteeseen: marika.ahola(at)rovaniemenneuvokas.fi

Lisätietoja OLKA®-toiminnasta löydät täältä: https://olkatoiminta.fi/

Työsuhteet on sidottu STEA-rahoitukseen. Sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.