Etusivu
Slide

Järjestötoimija: Tervetuloa järjestötyöllistämisen työpajaan 22.3.2023

03.03.2023

Onko yhdistyksellänne tekemätöntä työtä ja lisäapu tarpeen? Oletteko miettineet työntekijän palkkaamista tai pohtineet yhteisen työntekijän hankkimista muiden yhdistysten kanssa?

Tervetuloa Järjestötyöllistämisen työpajaan kuulemaan mm. yhdistyksille suunnatuista työllistämisen tuista (palkkatuki, kaupungin työllistämisen tuet, järjestelytuki) sekä pohtimaan yhdessä yhdistystenne tarpeita, toiveita ja mahdollisia haasteita työllistämisen suhteen. Pohdimme työpajassa myös yhteistyöllistämisen mahdollisuuksia. Lisäksi kerromme JOKOS II – Järjestötyöllistämisen mahdollisuudet -hankkeesta ja palveluistamme teille, sekä edellisen JOKOS-hankkeen kokemuksista ja tuloksista järjestötyöllistämisessä. Kylien yhdistykset työllistivät pitkäaikaistyöttömiä palkkatuella ja Rovaniemi-lisällä monenlaisiin tehtäviin.

Työpajassa työllistämisen tuista kertomassa mm. asiantuntija Marja Louhikoski TE-toimistosta. Työpaja on tarkoitettu yhdistyksille, työllisyystoimijoille sekä kaikille järjestötyöllistämisen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Järjestötyöllistämisen työpaja ke 22.3. klo 12.00–16.00 Rovaniemen Kansalaistalolla Kokoustila Väärtissä tai Teams-yhteydellä.

Ilmoittaudu mukaan 20.3. mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/qWysK25MVznvCAdN7

Lisätiedot:
JOKOS II -järjestötyöllistämisen mahdollisuudet -hanke

Liisa Väänänen, projektipäällikkö
041 318 5281, liisa.vaananen@rovaniemenneuvokas.fi

Kaisa Konttavaara, projektityöntekijä
p. 044 241 4508
kaisa.konttavaara@rovaniemenneuvokas.fi