Vapaaehtoistyönkeskus Neuvokas

Tue toimintaamme

Voit tukea toimintaamme

Suomen pohjoisimman vapaaehtoistyönkeskuksen toiminnassa on mukana vuosittain yli 200 vapaaehtoista. Vapaaehtoiset antavat arvokasta aikaansa erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten tukemiseksi ja yksinäisyyden vähentämiseksi – Ihmiseltä Ihmiselle -periaatteella.

Vapaaehtoisten hyviä tekoja pääset katsomaan TÄSTÄ 

 

kuva2

 

Rahalahjoitus

Voit lahjoittaa haluamasi rahasumman toimintamme tukemiseksi. Lahjoitukset kohdennetaan vapaaehtoistyönkeskuksen toimintaan.
Merkitsethän viitteeseen ”lahjoitus toiminnan tukemiseen”, kiitos!
Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry, tilinumero: FI60 8000 1870 5712 55.

Laita hyvä kiertämään – Sinun merkkipäiväsi voi olla juhlapäivä myös jollekin toiselle.

Pyydä ystäviltäsi lahjojen sijaan lahjoitusta  hyväntekeväisyyteen.

 

Jos haluat muistaa avun ja tuen tarpeessa olevia ihmisiä, kerro toiveesi Sinua merkkipäivänäsi muistaville ystävillesi. Merkkipäivälahjoitukset ovat tapa osallistua vapaaehtoistyön keinoin tapahtuvaan auttamistyöhön ja sen toteuttamiseen.

Jätä yhteystietosi tästä: info@rovaniemenneuvokas.fi, niin otamme sinuun yhteyttä ja annamme lisätietoja.
Lisätietoja: Suvimaria Saarenpää, 0400 350 978
suvimaria.saarenpaa(at)rovaniemenneuvokas.fi

Hyvää juhlapäivää!
Kiitos, kun päätit ryhtyä tukemaan vapaaehtoistyötä!

Tee tavaralahjoitus

 

 

 

urheiluopiston-lahjoitus

alexandria

 

 

 

 

wp_20171207_004

Valokuva: Kaisa Sirén

IMG_0509

Otamme vastaan erilaisia tavara- ja tuotelahjoituksia, joilla ilahdutamme vapaaehtoisia, avun- ja tuentarvitsijoita sekä yhteistyökumppaneitamme.
Otathan yhteyttä p. 0400 350 978.


Lapin Urheiluopiston lahjoittama piano ilahduttaa Tapionkylän kohtaamispaikan ja kylätalon kävijöitä.

Alexandria Pankkiiriliikkeen aluepäällikkö Pekka Junes lahjoitti viisi tietokoneen näyttöä, monitoimitulostin sekä värilaserin. Ne ovat saaneet uuden kodin, osa näistä ilahduttaa myös järjestökumppaneitamme.

Neuvokas vastaanotti Sokos hotelli Vaakunalta ison määrän mukeja, kannuja ja leipäkoreja ilahduttamaan Järjestötalon käyttäjiä ja kävijöitä.

Valokuvaaja Kaisa Sirén tuki Rovaniemen Neuvokkaan toimintaa ottamalla upeita valokuvia vapaaehtoistoiminnastamme. Kiitos upeista otoksista! Kaisa Sirénin töihin pääset tutustumaan myös hänen verkkosivuillaan.

Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi lahjoitti tyynyjä jaettavaksi Neuvokkaan asiakkaille ja kävijöille. Tyynyt ovat ilahdutaneet Neuvokkaan kävijöitä ja niille on löydetty uudet kodit.

Suomen Lions liitto ry:n Rovaniemen LC Ronjat lahjoittivat Ounasjokivarren ikäihmisille 25 paria kävelysauvoja sekä 25 paria liukuesteitä. Lahjoituksen tavoitteena oli kannustaa ja tukea ikäihmisiä liikunnan pariin. Lahjoitukset kohdennettiin Rovaniemen kylien Meltauksen, Sinetän, Marraskosken, Songan ja Tapion kylän asukkaille. Lahjoitetut kävelysauvat ja liukuesteet arvottiin Rovaniemen kylien kohtaamispaikoilla kävijöiden kesken. Kohtaamispaikoilla kylien asukkaat voivat kokoontua mukavan tekemisen merkeissä ja tutustua niin uusiin ihmisiin kuin tavata tuttuja.

Neuvokas kiittää lahjoituksista!