Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura

Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura

Rovaniemen Seudun Mielenterveysseura ry on perustettu 16.11.1965. Yhdistys on kansalais- ja kansanterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä ja ehkäistä mielenterveyden ongelmia sekä koordinoida että kehittää vapaaehtoistyötä ja yhteistyötä eri organisaatioiden välillä. Ensisijainen toiminta-alue on Rovaniemi.

Yhdistyksen säännöt ovat nähtävissä tästä linkistä ja jäsenrekisterin tietosuojaselosteen löydät tästä linkistä. Rovaniemen yhdistys on MIELI Suomen Mielenterveys ry:n vanhin paikallisyhdistys.

Yhdistyksen toiminnassa on mukana ihmisiä monelta ammattialalta ja erilaisista elämänpiireistä. Yhdistyksen voima on näkemyksissä ja kokemuksissa, joita ihmiset tuovat tullessaan. Jäsenenä voit olla osallisena myös Rovaniemen Neuvokkaan toiminnassa ja tilaisuuksissa. Jäseneksi voit liittyä tästä. Jäsenmaksu vuonna 2020 on henkilöjäseneltä 13,00 € ja yhteisöjäseneltä 35,00 €:a.

Yhdistyksen hallituksen jäsenet vuonna 2020:


Kaisa Kostamo-Pääkkö, puheenjohtaja

Varsinaiset jäsenet
Timo Eskelinen, yhdistyksen varapuheenjohtaja
Leif Wilenius
Risto Varis
Samppa Määttä
Tuulikki Louet-Lehtoniemi
Liisa Hokkanen

Varajäsenet
Mika Törmänen
Riina Koskiniemi

Hallituksen ulkopuolisena sihteerinä toimii Neuvokkaan toiminnanjohtaja Suvimaria Saarenpää.
suvimaria.saarenpaa(at)rovaniemenneuvokas.fi, p. 0400 350 978.

Vapaaehtoista hyvinvointityötä yli 20-vuotta – Ihmiseltä Ihmiselle

Sinustako vapaaehtoinen? Neuvokkaan vapaaehtoisena voit valita vapaaehtoistyöntehtäväsi omien toiveittesi, mielenkiinnon sekä vahvuuksiesi ja aikataulujesi mukaan.

Lue lisää monipuolisesta vapaaehtoistoiminnastamme tästä linkistä. Voit myös jättää yhteystietosi osoitteeseen info(at)rovaniemenneuvokas.fi niin otamme sinuun yhteyttä! Lisätietoja p. 016 356 0337 ja 016 356 0292.

 MIELI_ROVANIEMEN_SEUDUN_LOGO_GREEN_RGB_SMALL