Arkisto

Kategoriat
lokakuu 26, 2021

Rovaniemen Kansalaistalon ovet avautuvat 1.11.2021

ROVANIEMEN KANSALAISTALON OVET AVAUTUVAT 1.11.2021

Kansalaistalon ovet avataan asukkaille maanantaina 1.11.2021 klo 10.00.

Kaikkien kansalaistalolla vierailevien tulee noudattaa seuraavia ohjeita:

  • Desinfioi kätesi eteisaulassa olevalla käsidesiautomaatilla
  • Pidä maskia vierailusi ajan. Maskeja on saatavilla eteisaulassa
  • Yski tarvittaessa hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan
  • Vältä kasvojen koskettelua

Asukastupa

Asukastupa on avoinna asukkaille arkisin klo 10.00–13.30 välisenä aikana.

Koronaturvallisen toiminnan takaamiseksi Asukastuvalla ei järjestetä kahvitarjoilua ja myös Hyvän Mielen lounas jaetaan edelleen omiin astioihin mukaan otettavaksi. Ruokailu tai päivän lehden lukeminen talon tiloissa ei toistaiseksi ole mahdollista. Kasvomaskeja on saatavilla eteisaulassa. Tiloissamme noudatetaan tehostettua pintojen puhdistusta.

Ruoka- ja kasvomaskijakelut siirtyvät sisätiloihin

Ruokajakelut

Rovaniemen Kansalaistalon ruokajakelut siirtyvät eteisaulasta sisätiloihin ja jakelut toteutetaan 1.11. alkaen vuoronumeroilla. Jakeluissa huomioidaan koronaturvallisuus. Ensisijaisen tärkeää on noudattaa hyviä hygieniakäytäntöjä eli desinfioida käsiä, yskiä hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan sekä välttää kasvojen koskettelua. Ruuanhakijoiden on myös käytettävä kasvomaskia vierailunsa ajan.

  • Kauppojen lahjoittamia päiväysmerkittyjä tuotteita jaetaan arkipäivisin klo 10.00–11.30. Ruokajakeluihin tuotteita lahjoittavat K-ruokaketjun myymälät, Eteläkeskuksen Prisma, Minimani, Vaasan Oy ja Lapin Leipomo
  • Koulujen ylimääräruoka Hyvän mielen lounas jaetaan arkipäivisin klo 12.15. Ruokaa jaetaan siihen saakka, kun sitä riittää. Hyvän mielen lounas jaetaan omaan astiaan mukaan otettavaksi. Hyvän mielen lounasta ei jaeta koulujen loma-aikoina.

Lisätietoa ruokajakeluista: Neuvokas p. 0400 821 950

Kasvomaskien jakelut

Rovaniemen Kansalaistalolla jaetaan Rovaniemen kaupungin hankkimia kasvomaskeja vähävaraisille.

Kasvomaskien jakelut toteutetaan Kansalaistalon eteisaulassa maanantaisin ja perjantaisin klo 10.00–11.30 (päiväysmerkittyjen tuotteiden jakelun yhteydessä) ja torstaisin klo 15.00–16.30. Jaettavat kasvomaskit ovat tarkoitettu vähävaraisille.

Lisätietoa kasvomaskien jakelusta:
Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta (www.rovaniemi.fi) ja Neuvokkaasta p. 016 356 0292

Sekä ruoka- että kasvomaskijakeluista vastaavat Kansalaistalon Tuvan henkilökunta ja vapaaehtoiset.


Virtu-piste & sähköinen asiointi

Asukkaiden ja järjestöjen käytössä oleva Virtu-piste on käytössä ajanvarauksella. Myös Virtu-pisteellä on noudatettava hygieniaohjeistuksia. Virtu-pisteelle voit varata ajan osoitteessa www.kansalaistalorovaniemi.fi tai soittamalla numeroon 0400 514 510.

Järjestöjen kokous- ja toimintatilat

Järjestöjen kokous- ja toimintatilat ovat käytettävissä klo 14.00 eteenpäin. Käynti tiloihin tapahtuu Rovakadun puoleisesta lasiovesta. Kokoustiloissa noudatetaan myös hygieniaohjeistuksia.  Kansalaistalon tiloja voi varata osoitteessa www.kansalaistalorovaniemi.fi tai soittamalla numeroon 0400 514 510.


Kategoriat