Arkisto

Kategoriat
tammikuu 7, 2019

Pelastakaa Lapset tuli taloon!

Tervehdys kaikille Järjestötalon toimijoille ja muille aktiiveille, täällä naputtelee Järjestötalon 2. kerroksen uusi asukas Riikka Pelastakaa Lapset ry:ltä. Pääsin asettumaan taloksi juuri ennen joulua, ja on ollut kyllä ilo olla täällä!

Kuten moni ehkä tietääkin, Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää lasten oikeuksien toteutumista ja parantaa lasten asemaa sekä Suomessa että ulkomailla. Pelastakaa Lapset ry tuottaa erilaisia asiantuntijapalveluita sekä perheille että ammattilaisille, ja tekee tiiviisti yhteistyötä vapaaehtoistyöntekijöiden, perheiden ja kuntien kanssa. Pelastakaa Lapsilla on Suomessa viisi aluetoimistoa ja kolme sivutoimipistettä, joista nyt yksi täällä Rovaniemen Järjestötalolla –  Lapin sivutoimipiste kuuluu siis Oulussa sijaitsevan Pohjois-Suomen aluetoimiston alaisuuteen.

Lapin toimipisteen varsinainen toiminta pyörähti käyntiin tämän vuoden alussa. Loppuvuosi kului uuden opetteluun ja perehtymiseen, suunnitteluun ja toimiston kalustamiseen, joten on kiva päästä aloittamaan uusi vuosi käärimällä hihat ja hyppäämällä tositoimiin. Vapaaehtoisten rekrytointi meillä on jo kovassa vauhdissa, joten jos olet kiinnostunut esimerkiksi lasten tukiperheenä tai tukihenkilönä toimimisesta, olethan minuun yhteydessä! Odotan jo innolla myös monipuolista järjestöyhteistyötä, kuten tapahtumien järjestämistä ja kaikenlaista yhteistuumin ideointia – jos siis teet töitä lappilaisten perheiden parissa tai olet muuten kiinnostunut toiminnastamme, voit vapaasti nykäistä minua hihasta tai tulla vaikka piipahtamaan! Tavoitat minut myös sähköpostilla ja ihan perinteisesti soittamalla. Lisätietoa Pelastakaa Lasten toiminnasta löydät myös kurkkaamalla osoitteeseen www.pelastakaalapset.fi.

Oikein riemukasta ja onnekasta alkua vuodelle 2019, ollaanhan yhteyksissä!

Talvisin yhteistyöterveisin,
Riikka Korhola
Sosiaalityöntekijä
Pelastakaa Lapset ry – Rädda Barnen
Pohjois-Suomen aluetoimisto, Lapin toimipiste
Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi
riikka.korhola@pelastakaalapset.fi
p. 0504714651

pela

pelariikka


Kategoriat