Arkisto

Kategoriat
helmikuu 22, 2021

Koulutuksia järjestöille ja vapaaehtoisille

ehyt ry

Rahapelaaminen 18.3.2021 klo 13-15

Etänä toteutettava koulutus tarjoaa tietoa ja työvälineitä rahapelaamisen liittyen. Koulutuksen teemoja ovat: suomalaisten rahapelaaminen, rahapelaaminen ilmiönä, rahapelaamiseen liittyvät uskomukset, rahapeliongelman ja mielenterveysongelmien yhteys, rahapelaamisen puheeksiotto, riski- ja ongelmapelaamisen tunnistaminen ja ongelmapelaaminen. Kouluttajana Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n aluekoordinaattori Saija Himanka.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 


Ensihuoli -koulutus 15.4.2021 klo 17-19

Kun huoli läheisestä herää… osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen. Koulutus järjestetään etänä verkossa. Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla.

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa. Koulutuksessa saat näkökulmia, ajatuksia ja vinkkejä puheeksiottoon sekä omaan jaksamiseen, tuntemuksien käsittelyyn ja hyvinvointiin. Kouluttajana Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n aluekoordinaattori Saija Himanka.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistäKategoriat