Arkisto

Kategoriat
maaliskuu 22, 2021

Kasvomaskeja jaetaan jatkossa kahden viikon erissä

Rovaniemen Kansalaistalon eteisaulassa jaetaan Rovaniemen kaupungin hankkimia kasvomaskeja vähävaraisille. Jakelut toteutetaan aina maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11.30 (päiväysmerkittyjen tuotteiden jakelun yhteydessä) ja torstaisin klo 15-16.30Kasvomaskien jakelut ovat tauolla pääsiäisen ajan 2.4.-5.4.2021. Jakelu on maksuton.

Jatkossa kasvomaskeja jaetaan kahden viikon erissä eli hakija saa joko 6 kpl (4 kauppaan ja 2 mahdollista koronatestiä varten) tai 26 kpl (4 kauppaan, 2 mahdollista koronatestiä varten ja 20 kpl linja-automatkoja varten).

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee kasvomaskien käyttöä esimerkiksi julkisessa liikenteessä. Maskia on syytä käyttää myös matkalla koronatestiin. Lisäksi maskia tulisi pitää testitulosta odotellessa, jos on välttämätöntä liikkua kodin ulkopuolella lähellä muita ihmisiä. Suomen hallitus on linjannut, että kansalaiset hankkivat maskinsa itse, ja kunnat hankkivat maskit vähävaraisille.

Lisätietoa kasvomaskien jakelusta:
Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta (www.rovaniemi.fi)

Neuvokkaasta p. 016 356 0292

Kaikkiin jakeluihin kuljetaan Ainonkadulta eteisaulan kautta Rovakadulle.  Jakeluista vastaavat Kansalaistalon Tuvan henkilökunta ja vapaaehtoiset.


Kategoriat