Arkisto

Kategoriat
marraskuu 1, 2019

Kaikukortti mahdollistaa osallistumista kulttuuririentoihin

kaikukortti_logo_transp_02_

 

 

 

Kulttuuri kuuluu kaikille. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa hankkia lippuja esimerkiksi museoon, teatteriin tai konserttiin. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti.

Mitä?
Kaikukortilla voit hankkia maksuttomia pääsylippuja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin sekä kulttuuri- ja liikuntapaikkoihin, kuten konsertteihin, teattereihin, museoihin, uimahalliin ja kuntosaleihin. Kortilla voit myös hankkia kurssipaikkoja Rovaniemen kansalaisopiston kursseille ja Musiikkikoulu Pop Upin muskareihin. Rovaniemen Kaikukortti-kohteiden lisäksi Kaikukortilla voi hankkia pääsylippuja myös muiden Kaikukortti-alueiden tarjontaan.

Kenelle?
Kaikukortti on tarkoitettu tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville henkilöille ja perheille, jotka ovat asiakkaana Rovaniemen kaupungin perusturvan palveluissa tai muussa Kaikukorttia jakavassa yksikössä ja yhteisössä. Kortti on henkilökohtainen ja maksuton. Kaikukortti on voimassa vuoden 2020 syyskuun loppuun. Rovaniemen Kansalaistalossa Kaikukortteja myöntävät Rovaniemen Neuvokas ja Monikulttuurikeskus MoniNet.

Lisätietoa Kaikukortin myöntämisperusteista ja sen käytöstä löydät Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta tästä linkistä.


Kategoriat