JOKOS-hanke – Työtä ja hyvinvointia kylissä (2019-2022)

Töihin omalle kylälle? JOKOS työnhaun tukena

Haluatko töihin, mutta työnhaku kaikkine vaadittavine hakulomakkeineen, ansioluetteloineen ja nettihakemuksineen mietityttää?!Sannan tekemä kirjoittelukuva

Ei hätää, sillä JOKOS -hankkeen työntekijät, Liisa ja Kaisa ovat valmiita kaveriksesi etsimään sinulle sopivia työpaikkoja ja laatimaan kanssasi vaadittavat paperit ja lomakkeet. Työskentelemme etäyhteydellä puhelimen, sähköpostin ja suojatun videochatin välityksellä. Tähän tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen.

Varaa aika, niin aletaan hommiin.
Liisa p. 041 3185 281, Kaisa p. 044 2414 508/ JOKOS – Työtä ja hyvinvointia kylissä

kuva nettiin työnhakemisen polku

Linkkejä työnhakemisen avuksi

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vinkkeja_tyonhakuun/tyohakemus_ja_cv/index.html

Työhakemus:

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/pdf/hakemus_malli.pdf

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/pdf/avoin_hakemus_malli.pdf

Ladattava ansioluettelo- /cv-malli

Lataa tästä muokattava (.doc) cv-malli  https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/ansioluettelo-eli-cv-malli/

Työhaastattelu:

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vinkkeja_tyonhakuun/tee_vaikutus_tyohaastattelussa/index.html

Työsuhteen aloittaminen

https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/tyosuhdeasiat/tyosuhteen_alussa/index.html

Jäitkö miettimään, miten nämä tehdään? Me, Liisa ja Kaisa, autamme sinua ansioluettelon/CV:n ja työhakemuksen kirjoittamisessa, annamme vinkkejä ja ohjeistamme työhaastattelutilanteeseen. Ota yhteyttä, emme ole kuin soiton päässä.

Jos olet pitkäaikaistyötön ja sinulla on palkkatukioikeus, oman kyläsi yhdistyksillä on mahdollista hakea palkkatukea sinun työllistämiseen. Näin pitkät työmatkatkaan eivät olisi esteenä työnhaulle. Lähdetään yhdessä selvittämään alueesi työnantajia ja hakemaan töitä tai työkokeilupaikkoja.

Jos mielessäsi on ollut uuden ammatin hankkiminen tai tietyn osaamisalueen vahvistaminen, olemme kanssasi selvittämässä esim. oppisopimuskoulutuksen tarjoamia mahdollisuuksia osaamisesi lisäämiseksi ja kilpailueduksesi työmarkkinoilla.

Neuvomme sinua työnhaun lisäksi myös muissa työllistymiseen liittyvissä asioissa, joita työntekijänä tulee huomioida esim. työehtosopimukset, verotukseen liittyvät asiat, ammattiliitot jne.

Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi
Klikkaamalla saat kuvan suuremmaksi

 

 

Herättikö tämä kysymyksiä? Mitä nämä tarkoittavat sinun kohdallasi?  Me, Liisa ja Kaisa, kerromme näistä asioista sinulle ja perustelemme, miksi ne on hyvä tietää. Ota yhteyttä, olemme vain soiton päässä.

JOKOS-Työtä ja hyvinvointia kylissä -hankeen puitteissa olemme tukemassa sinua järjestäen niin yksilö-, kuin ryhmäohjauksia tai ostamalla tarvittavaa palvelua työllistymisesi tueksi.

JOKOS aletaan;) Odotamme yhteydenottoasi!
t. Liisa ja Kaisa

Lataa JOKOS-esite tästä linkistä.

https://www.facebook.com/jokoshanke