JOKOS-hanke – Työtä ja hyvinvointia kylissä (2019-2022)

Järjestötyöllistämisen infopaketti ja Rovaniemi-lisä

Kuva esitteestä ROI-lisä

Rovaniemen kaupunki myöntää kolmannen sektorin toimijoille harkinnanvaraisia avustuksia vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistämiseksi. Työllistämisen avustusmuodot kolmannelle sektorille ovat seuraavat:

• Rovaniemi-lisä työllistämisen kustannuksiin

• Avustus ohjaukseen ja työllistämisen tukemiseen

• Työllistämisbonus Avustusten tarkoituksena on auttaa yhdistyksiä työllistämään työttömiä, saamaan työvoimaa ja toisaalta edistää työttömien mahdollisuuksia työllistyä kolmannelle sektorille.

 

Infossa käydään läpi myös avustusten hakuohjeita ja -lomakkeita

Info materiaali:

 

JÄrjestötyöllistämisen info 6.4.2022Järjestötyöllistämisen infopaketin 6.4.2022 Teams, JOKOS-hanke

Järjestötyöllistämisen infopaketti on tarkoitettu kaikille yhdistys- ja järjestötoimijoille sekä muille järjestötyöllistämisestä kiinnostuneille. Infopaketisssa on esitetty tiivistettynä yhdistys- ja järjestötyöllistämiseen liittyviä ja huomioitavia asioita, jotka auttavat työllistämisessä ja työsuhteen aikana.

Materiaali  JOKOS Työllistämisen infopaketti 6.4.2022

*********************************************************************

Järjestötyöllistämisen infopaketin 6.4.2022 Teams, JOKOS-hanke

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka yhdistykset voivat saada työntekijän, mitä se edellyttää esim. yhdistyksen hallitukselta ja kuinka työnantajana toimitaan. Asioita käydään läpi mm. nuorten kesätyöllistämisen kautta. Yhdistyksillä on paljon tekemätöntä työtä ja esim. palkkatuella voi palkata pitkäaikaistyöttömän. Näin yhdistys hyötyy työntekijän tuomasta työpanoksesta ja työntekijä pääsee taas kiinni mielekkääseen tekemiseen!

Info on tarkoitettu tiiviiksi tietopaketiksi järjestöille, jotka ovat kiinnostuneita työntekijän palkkaamista tai jo toimivat työnantajina, työllistämistä edistäville toimijoille ja hankkeille kolmannen sektorin näkökulman huomioimiseksi työllistäjänä sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Illan aikana kuulet mm. millaisissa työtehtävissä mm. yhdistyksiin palkatut kylätyöntekijät ja järjestöassistentit työskentelevät, mitä kautta palkkoihin on mahdollista hakea 100 % tuki, mitä työnantajana toimivalta yhdistykseltä vaaditaan, miten ja mistä työntekijöitä haetaan, mitä lomakkeita tarvitaan jne. Esite Järjestötyöllistämisen infopaketti 6.4.2022_  ja  Esite nuorten kesätyöavustus Rovaniemen kylien kehittämissäätiöltä

Ilmoittautua voit 4.4. mennessä tästä linkistä tai soittamalla puh. 041 318 5281/Liisa tai 044 241 4508/Kaisa

Infon järjestää JOKOS-Työtä ja hyvinvointia kylissä -hanke www.kansalaistalorovaniemi.fi/jokos-hanke/

*********************************************************************

 

JOKOS-hanke järjestää Järjestötyöllistämisen infopaketin 8.11.2021 klo 17.00-19.30 Teamsin välityksellä tai Rovaniemen Kansalaistalon kokoustila Väärtissä, Rovakatu 23.  Kutsu Järjestötyöllistämisen infopakettiin 8.11.2021

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, kuinka-yhdistykset voivat saada
työntekijän, mitä se edellyttää esim. yhdistyksen hallitukselta ja kuinka
työnantajana toimitaan. Asioita käydään läpi konkreettisin esimerkein ja hyviksi
havaittujen käytäntöjen kautta. Yhdistyksillä on paljon tekemätöntä työtä ja
esim. palkkatuella voi palkata pitkäaikaistyöttömän. Näin yhdistys hyötyy
työntekijän tuomasta työpanoksesta ja työntekijä pääsee taas kiinni
mielekkääseen tekemiseen!

Info on tarkoitettu tiiviiksi tietopaketiksi järjestöille, jotka ovat kiinnostuneita työntekijän palkkaamista tai jo toimivat työnantajina, työllistämistä edistäville toimijoille ja hankkeille kolmannen sektorin näkökulman huomioimiseksi työllistäjänä sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Illan aikana kuulet mm. millaisissa työtehtävissä yhdistyksiin palkatut kylätyöntekijät ja järjestöassistentit työskentelevät, mitä kautta palkkoihin on mahdollista hakea 100 % tuki, mitä työnantajana toimivalta yhdistykseltä vaaditaan, miten ja mistä työntekijöitä haetaan, mitä lomakkeita tarvitaan jne.

Ilmoittautua voit 5.11. mennessä tästä linkistä tai soittamalla
puh. 041 318 5281/Liisa tai 044 241 4508/Kaisa

Kutsun voit ladata täältä: Kutsu Järjestötyöllistämisen infopaketti