Arkisto

Kategoriat
marraskuu 29, 2018

IKIOMA-ohjaajien koulutus Rovaniemellä

Helmikuussa järjestetään Rovaniemellä Pohjois-Suomen vapaaehtoisille ohjaajakoulutus. Viikonloppukoulutuksessa perehdytään pienille näkö- ja monivammaisille lapsille suunnitellun kosketeltavan IKIOMA ensikirjan® tekemiseen sekä vapaaehtoisten ohjaamiseen.

IKIOMA ensikirja® on nelisivuinen kirja, jonka kuvitukselle ja materiaaleille on tarkoin määritetyt ohjeet. Vapaaehtoiset tekijät ovat eri puolilla Suomea valmistaneet tähän mennessä kirjoja lähes kaksisataa ja lähes sata  perhettä on jo saanut oman kirjansa. Koulutuksella taataan turvalliset ja laadukkaat ensikirjat sekä tasokas vapaaehtoisten ohjaaminen.

Ohjaajakurssilla IKIOMA ensikirja® -idean äiti ja koordinaattori, oululainen Vuokko Keränen, kertoo pienen lapsen koskettelukirjasta ja sen merkityksestä näkö- ja monivammaiselle lapselle. Kurssilla myös valmistetaan IKIOMA ensikirjan® sivuja.

Viikonloppukoulutus pidetään Rovaniemen Järjestötalolla Neuvokkaan tiloissa lauantaina 9.2.2019 klo 10-20 ja sunnuntaina 10.2. klo 9-18. Se on maksuton ja siihen sisältyy myös ruokailut sekä majoitus, matkakustannuksiin on mahdollista saada avustusta. Osallistujilta edellytetään yhden IKIOMA-ryhmän perustamista omalla paikkakunnallaan.

Koulutukseen otetaan kymmenen osallistujaa, korkeintaan kaksi samalta paikkakunnalta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot vuokko(at)touchtale.com tai p. 0400 726 178. Voit ilmoittautua myös Ota yhteyttä-lomakkeen kautta osoitteessa http://ikiomaensikirja.fi  .


Kategoriat