Arkisto

Kategoriat
huhtikuu 15, 2021

Elämäni tuulet – Taideterapeuttinen kurssi asukkaille

Elämäni tuulet -kurssi asukkaille

Elämäni tuulet – Taideterapeuttinen kurssi asukkaille järjestetään ti 27.4. ja ke 28.4. klo 17.30-19.30 Rovaniemen Kansalaistalo, Tuvassa.

Kaipaatko arkeesi luovuuden lempeää tuulta, lisää värejä, mielen valoa? Kurssi tarjoaa monipuolista taidetyöskentelyä arjen värittämiseksi. Tule mukaan innostumaan ja innostamaan muita. Ryhmä luo turvallisen tilan omien tunteiden ja kokemusten tutkimiselle.

Välineenä käytetään värejä, sanoja, paperia, liikettä ja musiikkia. Aikaisempaa taideosaamista tai harrastuneisuutta ei tarvita – ryhmään voi tulla omana itsenä avoimin mielin. Työskentelyssä käytetään ekspressiivisen taideterapian menetelmiä. Ryhmää ei suositella akuutissa kriisissä olevalle. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa. Osallistujamäärä max. 6 henkilöä, toivotaan osallistumista kummallekin kerralle. Jokaisen tapaamisen kesto on 2 tuntia.

Ilmoittaudu mukaan to 22.4. mennessä osoitteeseen info(at)rovaniemenneuvokas.fi tai p. 0400 514 510. Koulutuksen osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta. Ryhmä toteutuu Kansan Sivistysrahaston tuella.


Kategoriat