Arkisto

Kategoriat
helmikuu 17, 2021

Ajankohtaista järjestöasiaa Rovaniemen kaupungilta

Rovaniemen kaupungin kulttuurin avustusinfo

Rovaniemen kaupungin kutsuu järjestöt mukaan kulttuurin avustusinfoon maanantaina 22.2.2021 klo 19.00. Ilta-aikaan järjestettävällä avustusinfolla pyritään tavoittamaan järjestöjä, toimijoita ja kulttuuriavustuksista kiinnostuneita laajemmin.

Infossa kerrotaan Rovaniemen kulttuuritoimen avustuksista. Paikalla Rovaniemen kaupungin kulttuurituottajat Hannu Raudaskoski ja Saija Kestilä. Käymme läpi avustuksen hakemista, uusittua lomaketta, yleisimpiä virheitä avustuksia haettaessa ja vastaamme kysymyksiin.

Tilaisuus järjestetään verkossa ja pääset liittymään siihen tästä linkistä.  Tervetuloa mukaan!

Mikä sinua liikuttaa? – Vastaa kyselyyn ja osallistu uuden liikuntaohjelman valmisteluun

Rovaniemen kaupunki on uudistamassa liikunta- ja urheilupoliittista ohjelmaa, jossa mm. linjataan liikuntapalveluiden toteuttamisesta tulevaisuudessa. Kaikenikäisten rovaniemeläisten toivotaan osallistuvan ohjelman valmistelutyöhön. Liikunta- ja urheilupoliittisessa ohjelman tarkoituksena on linjata tuleville vuosille se, millaisia liikuntapalveluja kuntalaisille tarjotaan. Kaupungin toteuttamia liikuntapalveluja ovat liikuntapaikat, ohjattu liikunta ja kansalaistoiminnan tukeminen.

Kyselyllä kerätään Rovaniemen asukkailta tietoa liikunnan harrastamisesta. Kysely on tarkoitettu kaikille rovaniemeläisille ikään, kuntoon tai harrastustaustaan katsomatta. Rovaniemen kaupunki toivoo, että myös järjestöjen edustajat vastaavat kyselyyn.

Vastaa kyselyyn 15.3. mennessä tästä linkistä. Lue lisää Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta.


Kategoriat